ÚLTIMA HORA

 

 

 

 

 

 Enhorabona als guanyadors de les postals i els missatges nadalencs d’enguany.

 Agenda 14-12-17

  l’Ajuntament de Torrent ens informa de les activitats nadalenques / El Ayuntamiento de Torrent nos informa de las actividades navideñas

 Agenda 1-12-17

 Pròximes xarrades de l’UPCca-Ajuntament de Torrent a gener. Podeu arreplegar el full informatiu i apuntar-vos a la secretaria de l’escola des de hui mateix. / Próximas charlas de la UPCca-Ajuntament de Torrent en enero. Podéis recoger la hoja informativa y apuntaros en secretaría desde hoy mismo. 

Pròxima xarrada sobre alimentació i salut. Esperem la vostra assistència / Próxima charla sobre alimentación y salud. Esperamos vuestra asistencia

 Cartell guanyador de la Trobada d’enguany: CEIP Federico Maicas de Torrent. Enhorabona a tots els participants i en especial als creadors d’este cartell tan original; són alumnes d’Infantil i 3r cicle de primària.

 CONVIVENCIÒMETREAquest curs tenim un nou projecte de convivència al centre (cliqueu dalt) / Este curso tenemos un nuevo proyecto de convivencia en el centro (pinchad arriba)

 Activitats extraescolars   (qui s’haja quedat fora de termini pot omplir la sol·licitud i entregar-la en secretaria per al segon trimestre del curs)

 Llistat de llibres curs 2017/18

INFANTIL

PRIMARIA

  •  Telegram, nou canal de comunicació per a tots / Telegram, nuevo canal de comunicación para todos 
  •  Sol·licitud  Títol de Família Monoparental /Solicitud  Título de Familia Monoparental
  •  El centre informa a les famílies que per defecte el nº que apareix en pantalla quan es crida des del col·legi és el: 630306305725, la família pot efectuar retelefonada a este nº per contactar amb el centre. Es tracta d’una centralita de telefonia IP. El nº del centre continua sent el 96 120 57 25. El centro informa a las familias que por defecto el número que aparece en pantalla cuando se llama a las familias desde el colegio es el: 630306305725,  la familia puede efectuar rellamada a este número para contactar con el centro. Se trata de una centralita de telefonía IP. El número oficial del centro sigue siendo  el   96 120 57 25.

 

 

Conociendo el CEIP Federico Maicas

 

Mejoras realizadas para el alumnado de Educación Infantil de 2 años durante este año de pilotaje del Proyecto experimental

Convivenciòmetre

El mural ha aparegut ennuvolat i sense color… hauran de ser els alumnes qui, treballant els lemes de la convivència, aconseguisquen donar color a les gotetes de cada classe. Esperem que, al finalitzar el curs, el mural estiga tot acolorit fruit de la bona convivència i companyerisme dels nostres alumnes.
El mural ha aparecido nublado y sin color… habrán de ser los alumnos quienes, trabajando los lemas de la convivencia, consigan dar color a las gotitas  de cada clase. Esperemos que, al finalizar el curso, el mural está todo coloreado fruto de la buena convivencia y compañerismo de nuestros alumnos.
Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company